Over ons

Geschiedenis van Siderius

Bauke Siderius heeft in het jaar 2000 het bouw- en waterbouwbedrijf overgenomen van Sietse Bruinsma. De familie Bruinsma heeft vanaf 1951 tot het jaar 2000 het Bouwbedrijf gehad in Earnewâld.

Earnewâld ligt prachtig gelegen aan de rand van de Alde Feanen (Nationaal Park). Mede doordat het bedrijf aan het water was gelegen is er in de loop van al die jaren ook affiniteit met het “wetterwurk” ontstaan. Met de vele zomerverblijven in de Alde Feanen was er het hele jaar door volop waterwerk voorhanden. In 2016 is Bauke Siderius gestopt met het Bouwbedrijf maar vanaf maart 2017 starten wij met een nieuw bedrijf.

Mogen wij u voorstellen:

Siderius wetterwurken BV

Nog steeds gevestigd in Earnewâld en met dezelfde vakmensen en kwaliteit.

Een andere tijd…. een nieuwe uitdaging.

Wy ha der sin oan!!

Over ons bedrijf en ervaringen

Ons bedrijf is compact maar we zijn groot in onze daden! Onze lijnen zijn kort waardoor u snel en door de juiste persoon geholpen wordt. Wij hebben de vakmensen, kennis en al tientallen jaren ervaring in eigen huis.

In de loop der jaren hebben we grote hoeveelheden steigers, walbeschoeiingen e.d. gebouwd. Ook het onderhoud van damwanden, steigers en meerpalen als ook het transport over water naar vakantiewoningen en het verplaatsen van woonschepen daar draaien we onze hand niet meer voor om.